SİVAS / MERKEZ - Toki Şehit Üsteğmen Şükrü Pürlü Ortaokulu

May

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılından İtibaren ilk olarak  5.sınıflar düzeyinde uygulanacak olan kademeli şekilde diğer sınıflarada uygulanacak olan yeni eğitim müfredatı yayınlandı.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma töreni yapıldı.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Mrt

okulumuzda TÜBİTAK bilim söyleşisi yapıldı, öğrenciler etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Mrt

SAĞLIKLI BESLENME KAPSAMINDA OKULUMUZ KANTİNİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÇORBA GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. ETKİNLİK ÖĞRENCİLER VE PERSONEL TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ, ÇOCUKLAR SICACIK ÇORBALARINI İÇİP DERSLERİNE DEVAM ETTİLER.

Şbt

TOKİ ŞEHİT ÜSTEĞMEN İLK VE ORTAOKULU SİVASSPOR TESİSLERİNİ VE FUTBOLCULARI ZİYARET ETTİ

Sayın TOKİ ŞEHİT ÜTGM. ŞÜKRÜ PÜRLÜ İLKOKUL ORTAOKUL,

09.01.2024 tarihinde yapmış olduğunuz FİLİSTİN İNSANİ YARDIM bağışınız (3.135 TL) sistemimize kaydedilmiştir.

Sizlerin destekleri ile ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyoruz.

Bağışınız ile bizlere bir kez daha güç verirken ihtiyaç sahiplerinin gönüllerinde de asla kaybolmayacak bir yere sahip oldunuz.

Teşekkür ederiz.  KIZILAY

Ara

Hedef ve Çedes kapsamında okulumuzda Filistin'e destek etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Sivas Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen "Aybüke:Öğretmen Oldum Ben" sınama etkinliğine okulumuz öğrencileri ile birlikte izlendi.

Ara

Yerli Malı Haftası okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda 18-22 Aralık tarihleri arasında sınıflar arası futbol turnuvası düzenmektedir. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

"Şehit Özkan LALE" nin ailesi öğrencilerimizle beraber ziyaret edildi. Hayır duaları alındı.

Kas

Farabi Gençlik Merkezi okulumuzda geleneksel oyunlar etkinliği düzenledi. Farabi Gençlik Merkezi'ne okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında okulumuzda resim yarışması düzenlenmiştir. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.